دو چهره شاخص علوم اجتماعی در جمع اعضای شورای عالی ایرنا

28 12 2024 08:00

کد خبر : 37015217

تعداد بازدید : 84

سیدعباس صالحی  وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در احکامی جداگانه  دکتر  سیدضیاء هاشمی معاون فرهنگی و اجتماعی معاون اول رئیس جمهور  و دکتر محمدرضا جوادی­ یگانه رئیس مرکز ارتباطات مردمی نهاد ریاست جمهوری را به ­عنوان اعضای حقیقی شورای عالی ایرنا منصوب کرد.

دکتر جوادی­یگانه و دکتر هاشمی از اعضای هیئت علمی گروه جامعه ­شناسی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران در مجموع نویسنده بیش از 44 عنوان کتاب و مولف 120 مقاله علمی و پژوهشی می­باشند.

 دکتر جوادی یگانه با تحصیلات عالی در رشته جامعه‌شناسی و سابقه‌ای درخشان در حوزه‌های علمی و اجرایی، از جمله مدیرکلی تحقیق و توسعه رادیو و ریاست پژوهشگاه فرهنگ و هنر و ارتباطات، به عنوان یک چهره معتبر در جامعه علمی کشور شناخته می‌شود. وی همچنین به عنوان مشاور اجتماعی نهاد ریاست جمهوری، مسئولیت‌های مهمی را در زمینه تحلیل مسائل اجتماعی بر عهده دارد.

دکتر هاشمی دانشیار برجسته جامعه ­شناسی دانشگاه تهران پیش از این رایزن فرهنگی ایران در سوئد بوده­ است. سرپرستی وزارت علوم تحقیقات و فناوری، معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت عتف، مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور فرهنگ و رسانه، مدیرعاملی خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا)، ریاست مؤسسه مطالعات و تحقیقات اجتماعی دانشگاه تهران، عضویت در شورای پژوهشی دانشگاه تهران، ریاست گروه علوم اجتماعی شورای بررسی متون و کتب علوم انسانی، عضویت در کمیسیون تخصصی شورای عتف، عضویت در کمیسیون اجتماعی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی و جهاد دانشگاهی از دیگر سوابق  اجرایی درخشان وی به شمار می‌رود.

خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) به عنوان خبرگزاری رسمی کشور در سال ۱۳۱۳ هجری خورشیدی - ۹۰ سال پیش - تاسیس شده است و تا سال ۱۳۶۰ با نام «خبرگزاری (آژانس) پارس» فعالیت می‌کرد اما در هشتم دی ماه همان سال، با تصویب مجلس شورای اسلامی، خبرگزاری پارس به خبرگزاری جمهوری اسلامی با نام اختصاری ایرنا (IRNA) تغییر نام داد تا فصل تازه‌ای در فعالیت‌های این رسانه گشوده شود.

روابط عمومی دانشکده علوم اجتماعی به‌طور مداوم از زحمات و تلاش‌های بی‌وقفه اعضای هیئت علمی این دانشکده قدردانی می‌کند. این عزیزان با کوشش‌های خستگی‌ناپذیر خود، مسیرهای پیشرفت و تعالی را برای خانواده بزرگ دانشکده هموار می‌سازند.

تلاش‌های این بزرگواران نه‌تنها به ارتقاء سطح علمی و پژوهشی دانشکده کمک می‌کند، بلکه الهام‌بخش نسل آینده و موجب شکوفایی استعدادها در عرصه‌های مختلف اجتماعی و فرهنگی است. ما به وجود چنین نخبگانی افتخار می‌کنیم و از آن‌ها به‌عنوان ستون‌های استواری در مسیر پیشرفت یاد می‌کنیم.