بازگشت به صفحه کامل

مسابقه ارائه سه دقیقه‌ای پایان‌نامه-ویژه دانشجویان و دانش‌آموختگان کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه تهران

این مسابقه با هدف تقویت ارتباط دانشگاه با صنعت و جامعه، ترویج علم و فناوری و تقویت مهارت‌های ارتباطی در حال برگزاری است. دانشجویان سال دوم مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری و دانش‌آموختگانی که بیش از دو سال از دانش‌آموختگی آنها نگذشته باشد، می‌توانند برای شرکت در این مسابقه، مطابق شیو‌ه‌نامه (دریافت از اینجا) نسبت به تهیه فایل ارائه ویدئویی سه دقیقه‌ای از پایان‌نامه کارشناسی ارشد یا رساله دکتری خود اقدام و آن را به همراه سایر مدارک مندرج در شیوه‌نامه حداکثر تا ۱۵ اسفند ماه ۱۳۹۹ در بخش مربوط به این مسابقه در سامانه جشنواره‌ها و مسابقات اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران به آدرس culfest.ut.ac.ir بارگذاری کنند.