مراسم تجلیل از اساتید بازنشسته دانشکده علوم اجتماعی

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم اجتماعی مراسم بزرگداشت اساتید بازنشسته دانشکده آقایان دکتر مهدی طالب، دکتر علیرضا محسنی تبریزی، دکتر محمود قاضی طباطبائی و دکتر یحیی علی بابائی با حضور رئیس دانشکده، اعضای هیات رئیسه و جمع کثیری از اعضای محترم هیات علمی روز سه شنبه مورخ 5 آذر 1398 در تالار گفت و گو برگزار گردید.
این نشست صمیمی با سخنرانی دکتر اعتمادی فرد رئیس دانشکده علوم اجتماعی آغاز شد و در ادامه همکاران این اساتید گرانقدر از جمله آقایان دکتر میرزائی، رفیع فر، هاشمی، پارسانیا و جمشیدیها سخنانی پیرامون ویژگی های بارز شخصیتی و زحمات ارزشمند آنان ایراد نمودند. در پایان به رسم یادبود و تشکر از سالها تلاش خالصانه این عزیزان لوح سپاس ریاست و هدیه ای از طرف دانشکده به ایشان تقدیم گردید.
دانشکده علوم اجتماعی سلامتی و توفیق روز افزون این اساتید ارجمند را از درگاه ایزد منان مسئلت دارد.